Let op!! Op dit moment zie je de informatie over de optocht van het afgelopen jaar. Vanaf bekend worden houden we je op de hoogte over de optocht van 2023 en kun je je vanaf dat moment hier inschrijven.

LET OP, DE ROUTE IS AANGEPAST!!!

Dit jaar zal de optocht niet eindigen bij onze residentie Kampkuiper maar bij de parkeerplaats van MVV’29.

Afgelopen jaren hebben we gemerkt dat er veel kinderen lopen rondom Kampkuiper. Om de veiligheid te vergroten, hebben we er voor gekozen dat de deelnemers en wagens eindigen bij MVV’29.

Route

De opstelling is vanaf 12.00 uur, graag aanrijden via de kerk. De optocht zal vertrekken om 13.30 uur bij de kerk en zal daarna de volgende route volgen:
Almeloseweg – Stobbengoor – Slagenweg – Almeloseweg – De Iep – De Hazelaar – Wilgenhof – Walboersweg – Dannenkampsweg – Breemösstraat – Wilgenhof – Haarbrinksweg – Kottestraat – Pastoor Eshuisstraat – Frielinksstraat – Almeloseweg – Parkeerplaats MVV’29

Graag willen wij alle omwonenden aan de optocht verzoeken de route zo veel mogelijk obstakelvrij te maken, zodat de stoet ongehinderd doorgang kan vinden!

Aan alle aanwonenden, alvast bedankt voor de medewerking.

Ook het reglement is op bepaalde punten aangepast. Namens de optochtcommissie willen we iedereen allen alvast veel plezier wensen tijdens de optocht! We hopen er dit jaar, wederom, een grandioos feest met elkaar van te maken!!

Klik op de afbeelding om te vergroten