Spectaculaire opkomst hoogheden in Residentie Kampkuiper

16 november 2016

Spectaculaire opkomst nieuwe prins en adjudant de Dubbelkiekers!!

Een bomvolle zaal, een nieuwsgierig en verwachtingsvol publiek en een gezellige sfeer waren de hoofdingrediënten tijdens de opkomstavond van de nieuwe prins en adjudant van carnavalsvereniging de Dubbelkiekers.

Eerst werd in zaal Kampkuiper stilgestaan bij het afscheid enkele zeer actieve leden. Tevens konden een viertal nieuwe leden van de raad van elf worden gepresenteerd aan het publiek.

Daarna werden prins Jurgen, zijn adjudant Martijn en de hofdames Miriam en Floor uitgezwaaid. Middels het traditionele afknippen van de veren op hun steek , dit jaar met een motorheggenschaar, werd onder dankzegging afscheid genomen van dit illustere kwartet.

Dit was uiteindelijk de opmaat voor de climax van de avond, de opkomst van de nieuwe prins en adjudant voor het seizoen 2016/2017. Onder de klanken van een door hun zelf gemixt stukje muziek stapten uiteindelijk de nieuwe prins Sebastiaan Masselink en  zijn adjudant Frank Nijhof  door het witte doek, bijgestaan door hun partners Manon en Hugo.

Prins Sebastiaan is in het dagelijks leven advocaat/mede eigenaar bij Brusse & Masselink advocaten. In zijn vrije tijd is hij onder andere actief betrokken als bestuurslid bij CV Noord Proost, een relatief nieuwe carnavalsgroep uit Harbrinkhoek/Mariaparochie. Zeker geen onbekende in de carnavalswereld dus.

Adjudant Frank is in het dagelijks leven werkzaam bij Only-M en houdt zich daar bezig met het maken van dames kleding. Zijn partner Hugo was de tweede prins van de Dubbelkiekers in het jaar 2004.

Beide heren hanteren als lijfspreuk voor dit jaar:

IEDER HEF ZIEN GEBREK

OONS GEET DIT CARNAVALJOAR NIKS TE GEK!! “