Overhandiging hofauto

2 december 2018

HARBRINKHOEK / MARIAPAROCHIE  –  Vrijdag30 november jl. waren Prins Joost I, Adjudant Wout en de hofdames Elise en Iris van carnavalsvereniging De Dubbelkiekers uitgenodigd door Autogroep Twente te Harbrinkhoek voor het in ontvangst nemen van de hofauto.  Uiteraard mocht ook hofchauffeur Jan Leus bij deze gelegenheid niet ontbreken.

 

Autogroep Twente stelt dit jaar een Hyundai Tucson ter beschikking om de hoogheden te verplaatsen tijdens de aanstaande carnavalsperiode. Dus ziet u binnenkort deze prachtige hofauto aan u voorbij rijden, dan weet u dat de hoogheden en hofdames van CV de Dubbelkiekers onderweg zijn naar één van de carnavalsactiviteiten.

De hofauto is door Autogroep Twente voorzien van carnavaleske stickers en de namen van de hoogheden van CV de Dubbelkiekers. Prins Joost I, Adjudant Wout en de hofdames Elise en Iris zijn enorm tevreden met het resultaat. Autogroep Twente, Hyundai dealer van deze regio, toont daarmee wederom aan een betrouwbare partner te zijn voor de carnavalsvereniging uit Harbrinkhoek/Mariaparochie.

 

CV de Dubbelkiekers wil Autogroep Twente enorm bedanken voor het beschikbaar stellen van deze  prachtige hofauto. Zij wensen hofchauffeur Jan tezamen met Prins Joost I, Adjudant Wout en de hofdames Elise en Iris een veilige carnavalstijd toe.

 

Op de foto ziet u de tevreden hoogheden en hofdames van CV De Dubbelkiekers met de hofauto bij het pand van Autogroep Twente te Harbrinkhoek