Opening Residentie

11 december 2018

Zondag 9 december jongstleden heeft CV de Dubbelkiekers genoten van een gezellige middag in Residentie Kampkuiper. Alvorens de georganiseerde receptie plaats kon vinden, moest eerst traditiegetrouw de residentie worden geopend voor carnavalsjaar 2019.

 Opening residentie

Allereerst werden deze middag Gerard, Lidy, Philip en Michon van Restaurant Kampkuiper door Prins Joost I en Adjudant Wout opgenomen in hun hofhouding. Daarna vond de spreekwoordelijke overdracht plaats van de sleutel, waarmee de hoogheden toegang hebben gekregen tot hun residentie tijdens de aanstaande carnavalsperiode. Vervolgens werden ook de Raad van Elf, dansmariekes met begeleidsters, het bestuur en de oud-hoogheden van de vereniging opgenomen in de hofhouding.

Receptie

Nadat de sleuteloverdracht plaats had gevonden, begon vanaf 14.30 uur de receptie. De genodigden die door de hoogheden waren uitverkozen kwamen binnen en werden opgenomen in de hofhouding van Prins Joost I, Adjudant Wout en de hofdames Elise en Iris. Zij kregen koffie aangeboden namens de vereniging en zochten een plekje op in de zaal. Later op de middag kwamen ook enkele buurtverenigingen en wagenbouwverenigingen de zaal binnen. Zij feliciteerden de hoogheden en hofdames met hun eervolle taak tijdens het aanstaande carnavalsseizoen.

Het was een gezellige en drukbezochte middag bij Residentie Kampkuiper. CV de Dubbelkiekers wil nogmaals alle bezoekers bedanken voor hun komst en hoopt hen weer te zien gedurende het carnavalsseizoen wat voor de deur staat.