Hoogheden nemen nieuwe hofauto in ontvangst

9 december 2017

Zaterdag 9 december jl. waren Prins Mark I, Adjudant Martijn en de hofdames Ellen en Marjon van carnavalsvereniging De Dubbelkiekers uitgenodigd door Autogroep Twente te Harbrinkhoek voor het in ontvangst nemen van de hofauto.  Uiteraard mocht ook hofchauffeur Jan Leus bij deze gelegenheid niet ontbreken.

 Autogroep Twente stelt dit jaar een Hyundai Kona ter beschikking om de hoogheden te verplaatsen tijdens de aanstaande carnavalsperiode. De Hyundai Kona is één van de nieuwere types van Hyundai. Ziet u binnenkort deze prachtige rode bolide voorbij rijden, dan weet u dat de hoogheden en hodames van CV de Dubbelkiekers onderweg zijn naar één van de carnavalsactiviteiten.

Autogroep Twente heeft de hofauto voorzien van carnavaleske stickers en de namen van Prins Mark I en Adjudant Martijn.  Met het leveren van de hofauto is Autogroep Twente voor het zoveelste jaar op rij een betrouwbare partner van de carnavalsvereniging.

CV de Dubbelkiekers wil Autogroep Twente enorm bedanken voor het beschikbaar stellen van wederom een prachtige hofauto. Ze wensen hofchauffeur Jan tezamen met Prins Mark I, Adjudant Martijn en de hofdames Ellen en Marjon een veilige carnavalstijd toe.

Op de foto ziet u Erwin Bolk van Autogroep Twente met de hoogheden en hofdames van CV De Dubbelkiekers bij de overdracht van de hofauto.