Hoogheden C.V. De Dubbelkiekers nemen Touringcar in ontvangst

30 december 2017

Woensdag 27 december jongstleden is een delegatie van CV de Dubbelkiekers druk in de weer geweest om een touringcar, beschikbaar gesteld door de firma Ter Beek uit Tubbergen, om te toveren naar de huisstijl van De Dubbelkiekers.

 ’s Morgens werd er begonnen met het beplakken van de touringcar. Net als in voorgaande jaren is deze touringcar weer voorzien van een grote statiefoto met daarop de hoogheden en hun hofdames. Deze statiefoto is omgeven door de logo’s van vele sponsoren die CV de Dubbelkiekers dit jaar weer hun financiële steun hebben toegezegd.

Het uiteindelijke resultaat mocht er wezen en dit werd ’s avonds beaamd door Prins Mark, Adjudant Martijn en de hofdames Ellen en Marjon, die de bus kwamen aanschouwen. De aanwezigen werden door hen getrakteerd op een hapje en een drankje en er werden enkele foto’s geschoten.

CV de Dubbelkiekers bedankt alle bussponsoren voor hun bijdrage aan deze carnavaleske touringcar. Een bijzonder woord van dank gaat uit naar de volgende bedrijven; Ter Beek Reizen (leveren touringcar),  Mensink Autoschadeherstel (locatie voor het beplakken), Jabé Reclame (stickers reclame uitingen en statiefoto) en Foto Studio Jos Galgenbeld (maken van statiefoto).

Op de foto ziet u de hoogheden en hofdames van CV de Dubbelkiekers met daarachter de touringcar met daarop hun statiefoto.