Geslaagde carnavalsmiddag voor senioren Dubbelkiekers

10 februari 2018

Afgelopen vrijdag vond in Residentie Kampkuiper de jaarlijkse carnavalsmiddag voor de senioren carnavalsvierders uit Harbrinkhoek/Mariaparochie weer plaats. Deze middag werd onder begeleiding van Alwie Kroeze een gezellige middag waar voor de senioren mogelijkheid was om carnaval te vieren en bij te praten met andere inwoners.

 De senioren van diverse zorgcentra in Tubbergen werden opgehaald met de Dubbelkiekers-touringcar in het bijzijn van Prins Mark, Adjudant Martijn, de hofdames en enkele leden van de Raad van Elf. Voor hen die niet op eigen gelegenheid naar Kampkuiper konden komen, was dit dus de ideale mogelijkheid om toch aanwezig te kunnen zijn.

De bezoekers werden ontvangen met koffie en er werden enkele optredens ten tonele gebracht. Zo voerden de meisjes van groep 8 en de junioren dansmariekes hun dans op, deden Gerrit en René een stukje uit Andre van Duin en lieten Koen en Barry de mensen lachen met hun buut over de ontdekkingsreis. Tussendoor vermaakte Alwie Kroeze de senioren carnavalsvierders met muziek en anekdotes. Uiteraard mochten de polonaises tijdens deze middag niet ontbreken.

CV de Dubbelkiekers bedankt nogmaals de aanwezigen en hoopt dat ze terug kunnen kijken op een geslaagde en gezellige middag.